Well-Being

 

På grund av föräldraledighet ligger vår massageverksamhet på is för tillfället. Vi återkommer när vi är igång igen! 

 

Investera i ditt välbefinnande!

Vill du pyssla om din kropp och hälsa? Vi på Amazonita erbjuder behandlingar i form av massage, akupressur och zonterapi. Oavsett om du har värk i dagsläget eller vill uppnå avslappning i förebyggande syfte är du välkommen.


 

Utbildning

Jag som gör behandlingarna heter Tineska Magalhaes och har utbildat mig till naturterapeut på Naturmedicinska Akademin, 2013-2015. Där har jag bland annat studerat holistisk hälsa, örtmedicin, zonterapi och massage med fokus på akupressur. Jag är ansluten till Meginenätverket, och så småningom kommer jag även att ha vidareutbildat mig till Meginterapeut (läs mer under Meginemetoden nedan).

Vill du veta mer om Naturmedicinska Akademin och den utbildning de erbjuder, gå gärna in på deras hemsida: http://www.naturhalsan.se/


 

Meginemetoden

Meginemetoden® är ett samlingsnamn för flera olika helande tekniker och processer. Ordet Megin är ett fornnordiskt ord som betyder livskraft. Grundaren av metoden är Ann Jönsson som i hela sitt vuxna liv sökt och arbetat med att finna naturliga vägar till hälsa och välbefinnande. Sammanfattat möts i meginemetoden urgammal traditionell naturmedicinsk läkekonst, modern hälso- och friskvård i ett unikt koncept. De som är utbildade på skolan Naturmedicinska Akademin till Megineterapeuter har studerat tre år och de avlägger även en megine-ed samt vidareutbildar sig regelbundet för att inneha sin licens. Detta blir som en form av kvalitetsförsäkran för den som vill ta del av metoden via en terapeut.

Inom Meginemetoden är tre ledord självläkning, självkännedom, självförverkligande. Är du nyfiken på Meginemetoden, läs mer på http://www.naturhalsan.se/presentation_meg.php


 

Massage och behandling

Behandlingarna utgår från ett grundprogram, men kan naturligtvis anpassas efter dina behov och önskemål. I dagsläget utför jag behandlingarna från mitt hem i Göteborg.


 

Priser

Helkroppsmassage – 550 kr (450 kr för studenter & pensionärer)

Halvkroppsbehandling – 350 kr (300 kr för studenter & pensionärer)


 

Försäljning

Vi har även örtteer, doftljus samt böcker på temat hälsa att erbjuda.


 

Frågor?

Kontakta oss gärna om det är något du undrar eller om du vill boka en behandling.

Mail: tineska@amazonita.se

Telefon: 0730733102 (Tineska)

Facebooksida: https://www.facebook.com/amazonitawellbeing


 

Välkomna till oss på Amazonita Well-Being! 

 

Det finns inga produkter i den här kategorin just nu.
payment
Amazonita © 2020