Language

 

Kurser i portugisiska

Vill du lära dig att prata portugisiska? På Amazonita erbjuder vi kurser i främst brasiliansk portugisiska. Du kan delta oavsett var du bor, då våra lärarledda privatlektioner hålls över Skype. Under våra dynamiska och flexibla lektioner utgår vi från en kursbok och fokuserar mycket på att utveckla din konversationsförmåga.


 

Kursbok

Vi använder oss av en bok som heter Falar... Ler... Escrever... Português, vilket betyder ”Att prata... Läsa... Skriva... Portugisiska”. Under lektionerna går vi igenom grammatik och uttal och bygger även upp ett bra ordförråd. I boken finns även uppgifter att lösa, som vi sedan tillsammans går igenom. Utöver att arbeta med boken gör vi även bland annat konversationsövningar.


 

Hur går lektionerna till?

När du anmält dig ber vi om dina kontaktuppgifter, så att vi kan skicka dig instruktioner om hur du beställer kursboken. Därefter vi kan boka in lektionerna när det passar dig. Vid lektionens början ringer läraren upp dig på ditt Skypekonto, och lektionen kan börja! Det är alltså viktigt att du har tillgång till internet, ett Skypekonto och helst en dator under hela lektionen. Kurserna pågår rullande, är uppdelade 5 i lektioner åt gången och kan påbörjas så snart det passar dig. Det går också bra att vara flera elever som vill läsa kursen tillsammans.


 

Nybörjarkurs

Vi har lång erfarenhet av att undervisa ett språk från grunden. Lektionerna är väldigt anpassningsbara och kan läggas på din individuella nivå. Du kan själv vara med och välja tempo, samt vad just du vill fokusera på; exempelvis konversations-, läs- eller skrivförmåga.


 

Fortsättningskurs

När du väl byggt upp en stark bas tillsammans med oss har vi även kurser för vidareutveckling och bibehållning av dina språkkunskaper. Det finns även en uppföljningsbok som bygger på det vi gått igenom i första boken. Naturligtvis kan även du som redan har förkunskaper inom portugisiska välja att börja kursen då vi tillsammans hittar en nivå som passar dig.


 

Lärare

Vi som undervisar heter Tineska Magalhaes och Marta Jakobsson. Båda har vi vårt ursprung i Brasilien men har bott i Sverige sedan många år tillbaka. Vi behärskar båda även engelska, vilket ibland underlättar undervisningen.


 

En av våra elever om kurserna

"Lärarna på Amazonita är trevliga, roliga och mycket kunniga.
Dom vet hur man ska lära ut det portugisiska språket på ett lättförståeligt och pedagogisk sätt."


 

Gratis prova-på-lektion!

Innan vi kör igång får du förstås gärna boka in en prova-på-lektion till att börja med! Den är helt kostnadsfri och är ca 30 minuter lång.


 

Priser

1 elev – 5 lektioner á 90 minuter: 2800kr

2 elever – 5 lektioner á 90 minuter: 2000kr per elev

3 elever – 5 lektioner á 90 minuter: 1500kr per elev

Faktura med kursavgiften skickas per email.


 

Frågor?

Kontakta oss gärna om det är något du undrar eller om du vill anmäla dig till en kurs.

Mail: info@amazonita.se

Telefonnummer: 0730733102 (Tineska)

Facebooksidahttp://www.facebook.com/amazonitalanguage


 

Sejam bem-vindos! Välkomna!

 

Det finns inga produkter i den här kategorin just nu.
payment
Amazonita © 2020