Köp och leveransvillkor

Leveranssätt

Leverans sker inom 5 arbetsdagar och skickas som postpaket/brev. Vi tar inget ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar av posten. Om du upptäcker skador på paketet innan du har öppnat paketet ska du kontakta postkontoret och anmäla detta och göra en skadeanmälan.

 

Frakt

Till varje order tillkommer det frakt som kostar 39 SEK. Om du handlar över 500 kr är det fraktfritt.

Detta gäller leveranser inom Sverige.

Om du handlar utanför EU kan tull och moms tillkomma vid import till ditt land. Som köpare är du ansvarig för att betala dessa kostnader. Du kan kontakta tullverket i ditt land för mer information.

 

Minimälder

Om du är under 18 år innebär det att du inte har rätt att beställa produkterna utan att en förälder eller någon annan målsman godkänner det.

 

Ångerrätt

När du handlar inom Sverige har du 14 dagar på dig att ångra ditt köp och behöver då bara betala returfrakten.

Inom EU har du dock alltid minst 7 arbetsdagar ångerrätt och returfrakt betalar du själv.

Ångerfristen börjar löpa den dag du tagit emot varan.

 

Bytesrätt

Varan byts om du exempelvis har fått en defekt vara, en felaktig leverans eller om du inte är nöjd med varan. Det krävs att varan återsänds i obruten förpackningen och i oanvänt skick. Du måste dock meddela oss senast tre dagar efter du har mottagit dina varor. Orderbekräftelsen måste också returneras tillsammans med varan.

 

Personuppgifter

Kunders personuppgifter används endast för att kunna handlägga beställningar. De behandlas konfidentiellt och vi lämnar aldrig ut personuppgifter om kunderna till tredje part.

 

Färg

Färgerna på varubilderna är anpassade men det är alltid svårt att återge exakt färg på ett foto. Varorna kan också se mindre eller större ut. Därför ber jag dig att läsa informationen om varje produkt.

 

Gåva

Vill du ge något som present? Vi kan fixa ett paket och skicka det direkt till henne/honom.

 
payment
Amazonita © 2020